Red Bull Playstreets Bad Gastein

Red Bull PlayStreets

Op 14 & 15 Februari leiden alle wegen naar de Red Bull playstreets in Bad Gastein!

Je neemt 25.000 schroeven, 160 kubieke meter hout, 800 vrachtwagenladingen sneeuw en 19 atleten die de internationale freestyle-elite vertegenwoordigen, mixt al deze ingrediënten in het centrum van Bad Gastein, gelegen in het hart van het Salzburger Land, en je eindigt met: Red Bull PlayStreets! Jij en duizenden andere fans kunnen niet wachten tot de actie begint!

Red Bull Playstreets Schema

Donderdag, 14.02.19

5 p.m. Red Bull Playstreets training

8.30 p.m. Official bib draw party @Silver Bullet

Vrijdag, 15.02.19

1 – 2 p.m. Training

3 p.m. Qualifying

7 p.m. Finals

10 p.m. Afterparty @Ginger´n´Gin

De imposante Red Bull PlayStreets-baan loopt eigenlijk door het centrum van Bad Gastein, van het Salzburgerhof naar de Jägerhäusl. Met behulp van een breed scala aan rails en sprongen kunnen de freestylers pronken met hun creatieve tricks en stunts. Dit evenement zorgt ervoor dat je hart sneller gaat kloppen. Het is adembenemend!

De lijst met starters is altijd indrukwekkend, met internationale freestyle skiërs die vanuit de hele wereld hun weg naar Bad Gastein vinden, klaar om een show op te zetten voor de drie-persoonsjury en de duizenden toeschouwers. 

Zodra de wedstrijd voorbij is gaat het feest verder. Veel DJ’s doen hun eigen ding, terwijl iedereen tot in de “kleine uurtjes” van de ochtend in de Silver Bullet feest kan blijven vieren. Shuttlebus is op vrijdag gratis.

Red bull & Gastein

Share

4 Comments

  1. Liddy schreef:

    Herzlich Willkommen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *